29. november 2011

Piltpostkaardid Argentiinast


Oleme tagasi seal, kuhu me oma fotoka kaardilugeja jätsime. Võtsin pildid fotokast välja ja mõned seigad Argentiinas olemisest tulid meelde.

Olime paar päeva Mendozas kauem kui teised ja võtsime ette väikese bussiekskursiooni linnast välja, et näha mägesid ja jõgesid.
Veehoidla, liiga vara hommikul

1m lauine raudtee Argentiinas Tšiili, mida viimased 35 aastat pole kasutatud, pärast seda kui maavärin selle juppideks lahti võttis kohati




Väävlibasseinid ja inkade sild

Absindi algmaterjali saab siit põõsast




Navitrolla järv ja mägi


Navitrolla 2
Tukkuv vulkaan
Kuna sobivaid pileteid ei olnud, siis võtsime tasisõiduks piletid keskmisest uhkemasse bussi. Tegelikult on päris mugav valik. Kui Tartu ja Kuressaare vahel sõidaks ka sellised bussid, siis ma oleks nõus küll tiba rohkem maksma.



Eine bussis



Tagasisõidul kontrollis üks reisija taaskord toidu otsimise koera võimeid. Ja jällegi sai ta vaikse, aga tõsise noomituse kotis olnud banaanide, õunte eest pärast seda, kui koer võidurõõmsalt saba liputama hakkas tema koti juures. Lisaks leiti selle õnnetu reisija kohvrist veel mate-tee joomise kõrvitsad. Kokkuvõttes pidi ta vähemalt seletuskirja kirjutama, trahvi kohta ma ei teagi.
Selles majakeses kogu piiriületuse protseduur toimuski

Ei saa mainimata jätta, et ka meie smugeldasime ühe sellise kõrvitsa koore sisse. Õigemini Ingrid tahtis meid üles anda, aga ma keeldusin ja võtsin tema koti koos salakaubaga enda kanda. Läks õnneks, isegi kottide läbivalgustamise sammust pääsesime läbi. Esimene mate on just joomisel siin kodus.

Punavalge valgusfoor, aasta siis oli 65

Õnnelik küpsis bussijaamas

Jäi proovimata

Eriti õnnelikud bussireisijad

Moosivargad šokolaadivabrikus

Veinid küpsemas

Mr. Hugo juures


Keskmiselt vana auto

Pargis

Tavaline pärastlõuna ööbimiskohas

Surf basseinis

Lauajalgpallurid

Ah, ülejäänud pilte vaatate ise (ettevaatust, sisaldab palju vanade autode pilte):
https://picasaweb.google.com/108994714736464111440/ArgentiinasseJaTagasi#slideshow/5680483176251681138


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar