16. august 2011

Meie seltskonnas on veel kõvem mees kui Chuk Norris

Üldtuntud fakt on see, et Chuck Norris teadaolevalt ainus mees, kes suudab võtta ainult ühe soolapähkli kausist ja seejärel peatuda, ilma, et ta sööks kausi tühjaks. Selgus, et Marek on grammi võrra veel kõvem mees - ta suutis mitte ühtegi pähklit võtta.

Aga muidu läheb meil hästi endiselt. Oleme jälle korterite otsimise lainel, sest olles siin mõnda aega siin elanud oleme aru saanud, et me elame küll mugavas, aga suhteliselt kallis korteris. Oleme kaasanud juba ülemad jõud - ehk kiusanud neid inimesi, kes keelt valdavad - tulemuseks on päevas 6-7 korterikülastust kokku lepitud võrreldes tavapärase 1 külastusega päevas. Ei saa mainimata jätta, et need ülemad jõud jõudsid telefonikõnede valmistamise kõrval meile ka suurepärase lõunasöögi valmistada.

Pühapäevase jalutuskäigu ajal sattusime kohalikku agulisse. Saime visuaalse vaatluse teel aru, et oleme uude linnaosasse sattunud. Aga lõplik kinnitus saabus siis, kui juba teine inimene väljendas rõõmu, et ehtne gringo on nende linna sattunud ja kasutas juhust ja küsis igaks juhuks raha. Me tegime oma vigases keeles selgeks, et me pole veel investeeringuteks valmis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar