18. august 2011

Täna sadas Santiagos lund

Vähemalt nii meile räägiti ja uudistest räägiti. See pole eriti tavaline, et siin linnas sajaks. Ma olin sellel ajal vist ühel koosolekul. Hommikul oli küll ilm eriliselt kuri - kallas vihma ja kraade jagus sinna 1..6 vahele.

Aga väike pilt mägedest annab tunnistust, et vähemalt seal sadas. Pildi pealt saab ka väikese ettekujutuse, milline näeb välja Ñuñoa magalarajoon 18nda korruse rõdult vaadatuna.

Sama trikk jälle. Kliki pildil, et see avaneks suuremana. Kui brauser selle jälle väikeseks teeb seal aknas, siis vajuta uuesti pildile ja liiguta ekraani servas kerimisriba nii, et hea oleks


See paremas nurgas asuv staadion on kõige tähtsam staadion üldse siin maal - nii vähemalt väidab nimi. Pisut suuremal maal elamise eelis on see, et siia satuvad muusikud esinema. Mõned tähed on küll pisut tuhmimad ja mõned pisut säravamad.

Kuulutusi vaadates tundub, et lähikuud pakuvad võimalust kuulata Guns 'N Rosest (või mis iganes seal veel järgi on), Aerosmithi, Eric Claptonit või siis lausa Justin Bieberit ja Britney Spearsi. Ei oskagi kohe valida...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar