31. juuli 2011

Aftofagasta

Kuna siin väga loodust ei ole, sest kasvab ainult see vähene, mis kasvama on pandud - ja tegelikult seegi mitte väga hästi. Siis teeme tänase tuuri selle linna loomariigist

Tavaline linnahunt (Canis lupus)


Hunt lambanahas


Saage tuttavaks. Rott (Rattus) hiirlaste sugukonnast

Raisakotkad. Neid oli näha kõrbe kohal parves tiirlemas - tea kas mõni väsinud matkaja oli ära eksinud?

S*tavares - suur lennuvõimetu lind.

OK, tegelt ei tulnud me siia ainut floora ja faunaga tutvuma. Oleme siin tõstmas nende inimeste arvu, kes välismaa inimestega kokku puutuvad ja eelkõige nende väheste inimeste arvu, kes on eestlast oma silmaga näinud - mõned julgemad isegi katsusid käega.

Jagaks esitluse tegemise kohta mõned õpetussõnad teemal "värvid". Näiteks avastasime esimesel korral, et projektor ei näita millegipärast sinakas-rohelist värvi. Mis te arvate, kas sellist slaidi oli lihtne seletada, kui sinine värv kuvatakse taustaga sama värvina? Arvestades, et see peaks edasi andma kogu meie projekti olemuse.
Pole ju hullu kui rohekas-sinine on pildil valgena näidatud?


No selge, järgmisel korral oleme targemad. Järgmine kord saabuski juba järgmisel õhtul, kus me pidime ka ettekande tegema. Sel korral keskendusime rohkem Eesti tutvustamisele ja vähem äriplaanile. Meil oli hea meel, et projektoril oli helesinine värv olemas. Küll, aga sellel projektoril millegipärast puudu helehalli värvi näitamise võime - see sai selgeks järgmise slaidi juures ;)
Ka see joonis on ilma halli värvita päris kobe vaadata - saad ülevaate maailmakaardist


Kui esimene loeng ja ettekanne toimus koolis, siis teine üritus oli just avatud kunstimuuseumis.
George ettekannet tegemas

Tegelikult oli lihtsalt hea ajastus meil. Sellest suures maavärinas oli pealinnas asuv kunstihoone kannatada saanud. Selle asemel, et kunsti remondi ajaks hoidlatesse panna otsustati läbilõiget parimatest kunstnikest mööda maad ringi sõidutada ja me sattusime siia just õigeks ajaks. Seega saime ülevaate ka parimatest tegijatest.






Need tüübid, kes seda asja siin ajavad on head tüübid. Nendega just igav ei hakka.
Teen sõpru. Nagu näha, siis kesküte pole ka siia ruumi jõudnud.
Kojusõit ürituselt.. mitte liiga suure autoga
See on siiski sõiduauto, mitte buss


Lisaks ettekandele pidime me olemas olema ka konsultatsiooniks.
Kuna aga koolid on endiselt streikimas, siis toimus "tund" meie ööbimiskohas, elumajas. Igatahes kuulasime nende kohalike plaane ja soovitasime, mis oskasime ja niipalju kui keeleparjäär läbi lasi.



Igatahes tegime endale sõpru.



Koolid ähvardavad streikimisel sellega, et kui nende nõudmisi ei täideta, siis jääb lihtsalt 1 aasta vahele - see peaks päris karm olema, et kui ühel aastal mitte keegi ei lõpeta kooli/ülikooli.


Mõned vaated bussiaknast. Noh tegelt see linn ei olegi nii hull ju. Lihtsal lennujaamast sõites tundus harjumatu, et kõik mida sa näed on ainult kivipuru ja tolm ning seal vahel lendav kiviprügi. Kesklinn on ikka parem. Või noh enamvähem.






Need inimesed seal..


Kohalik apteek

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar