16. juuli 2011

Päev, millal me saime miljonäriks

Me küll ei sõlminud veel head diili, mida pealkiri oletada võiks, aga suurte rahadega tuleb ennast ometigi harjutada - vahetasime oma kaasa võetud sularaha ära,  et valmistada ette suurt korteri üüritehingut. Raha mis vajalik ühe kuu üüriks ja tagatisrahaks. Kui me Marekiga rahakotid kokku paneme, siis on meil kahepeale selgelt üle 1 000 000 peeso.



Ja kuna meil raha nii laialt käes on, siis ostsime endale soojapuhuri, millega saab mõne kuu pärast ka loodetavasti jahedat õhku liigutada.
Eile käisime Portugali peol, portveni ajaks jäime hiljaks. Enne seda arvas Sven, et üks grillkana kuluks ära, aga lõunasöök oli olnud nii tugev, et me ei suutnud seda ära hävitada, Marek oli eriti passiivne. Taaskord saime kinnitust, et igasuguste eelduste tegemine on kurjast.

Täna on aga laupäev ja sai korralikult välja magada.. 9:30ni lausa. Väike puder, tee, kana detailid ja suured plaanid. Suundusime kontorisse - ehk on täna siin piisavalt ruumi, et olla.
Teepeal püüdsin pisut tänavakunsti kinni kaamerasse


Taustal on meie hetke elukoht




Meil kõigil on vahest pehmemaid hetki vaja



Ja kuidagi sattusime me turule, kuigi juba liftis nägime inimesi suurte plastikkottidega kuhugi tormamas. Tundub, et siin on turupäev.




Saad maitsetaimedest endale viha teha sauna

Makaronisegu.. huvitav, kaua seda keetma peaks?



Marineeritud asjad.. sibulad ja piprad, köögiviljad, oliivid

 
Liha on küll, isegi midagi verivorsti sarnast oleme näinud müügil olevat, osta pole julgenud

 Proovisime ka värskelt pressitud mahla.



Üks tädi selgitas vist, et ei ole väga hea mõte kaameraga siin ringi kõndida... seega kui näete, et rohkem pilte ei tule, siis on minu käest kaamera ära võetud.

Oleme jälle lõpuks kontoris
Kui kellegi wifit vaja on Santiago kesklinnas, siis teab parooli



Nii imelik, kui see ka ei tundu, siis Tšiilist puudub normaalne kohvi ja kohvikultuur. Söögikohtades tehakse kogu kogu kohvi lahustuvast pulbrist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar